Valio toetab Toidupanka kohupiimakreemiga

Sirje Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Alates 13. veebruarist kuni 26. märtsini ostetud nelja ükskõik millise Valio Alma kohupiimakreemi kohta annetab Valio Eesti ühe Alma kohupiimakreemi Eesti Toidupangale. Ettevõtmise käigus loodetakse toidupankade jaoks koguda vähemalt 50 000 kohupiimakreemi.

 


Sarnase kampaania viis Valio läbi ka 2011. aastal. Kogutud 53 842 toodet jaotati puudustkannatavatele peredele läbi Tallinna, Tartu, Pärnu ja Põlva toidupankade.

«Selline tulemus ületas meie ootusi enam kui kahekordsel. Seetõttu otsustasime ka tänavu samasuguse kogumisaktsiooni ette võtta,» selgitas Valio Eesti turundusjuht Lauri Betlem.

Eesti Toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn on senise koostööga igati rahul: «Valio initsiatiiv ja taoline ettevõtmine on meie jaoks järjekordselt väga suureks abiks.». Ta märkis ühtlasi, et Eestis on 63 000 last, kelle vanematel ei pruugi olla võimalust selliseid tooteid osta. «Just lastega pered rõõmustavad kohupiima üle, sest puuduses elavad inimesed ei saa tavaliselt oma lastele regulaarselt kohupiima, puuvilju ja teisi tervislikke magustoite lubada,» rõhutas Boerefijn.

Sel kevadel Toidupangale kogutud Valio Alma kohupiimakreemid jõuavad abivajajateni alates maikuust kuni aasta lõpuni kord nädalas. Toidupank ja Valio teevad jätkuvalt koostööd selle nimel, et kohupiimakreemid jõuaksid kõikide nende linnade abivajajateni, kus on olemas toidupank.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles