Taanlaste Ecco toob turule luksusjalanõud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Taani jalanõude tootja Ecco toob klientide soovil peagi turule erilise disainiga jalanõukollektsiooni Premium Collection.

Ecco disaineri ja direktori Dieter Kasprazaki kinnitusel ei hakka nad edaspidi siiski luksusjalanõude tootmisele keskenduma ning käesolev projekt on mõeldud vaid väga kitsale tarbijaskonnale, kirjutab VG Nett.

Tema sõnul on uues kollektsioonis esteetilisus kombineeritud mugavuse ja kvaliteediga ning kui tavalised Ecco jalanõud põhinevad mugavusel, siis Premium Collectionist võib selle leida ka kõrgetel kontsadel.

Kollektioon läheb müüki vaid ostujõulisel turul ning välja on valitud 15 müügikohta, nende seas näiteks Oslos Aker Brygge ostukeskus, kus luksusjalanõude paar hakkab makma enam kui 5000 Eesti krooni.

Kui 2008. aastal tootis Ecco 17,5 miljonit paari jalanõusid, siis Premium Collectionist tuleb sellel aastal välja vaid kuni 4000-5000 paari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles