Nordea ja Stockmann tõid turule rahvusvahelise krediitkaardi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits
Põhjamaade suurim pank Nordea ning Soome jaekaubamajade kett Stockmann tõid koostööprojekti raames turule ühise MasterCardi funktsioonidega krediitkaardi, millega saab tasuda erinevates riikides ja erinevates poodides.

 

Nordea Pank Eesti juhataja Vahur Krafti sõnul on Nordea Soome ja Stockmann teinud koostööd enam kui 10 aastat ning seoses Stockmann MasterCardiga on koostöö laienenud ka Eestisse ja Lätti, kirjutab Femme.ee.

Käesoleva koostööprojekti eesmärk on luua sünergia kahe kontserni kliendiprogrammi vahel, tuues turule kliendisuhtel põhinev rahvusvaheline krediitkaart, mis toimib oma funktsionaalsuselt klassikalise MasterCard krediitkaardina.

Kaardil säilivad kõik Stockmanni püsikliendi soodustused ning lisaks ka spetsiaalsed Stockamanni MasterCardi soodustused ja Nordea Panga kuldtaseme hinnad ning soodustused

Kaardi saamiseks ei ole klientidel tarvis omada Nordea Pangas arvelduskontot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles