Arsti vastuvõtte tühistati täna rohkem kui tavaliselt

Sirje Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polikliiniku ooteruumis.
Polikliiniku ooteruumis. Foto: Liis Treimann

Tallinna suurte haiglate registratuurides oli täna vähem inimesi kui tavaliselt, sest osa inimesi oli kartuses, et ei saa ühistranspordi streigi tõttu kohale, oma visiidi aja tühistanud.


Ida-Tallinna keskhaiglast öeldi, et telefonitsi oli täna 37 vastuvõtuaja äraütlemist ja 3 patsienti teatas sellest elektroonselt. «Arvestades, et meil on iga päev mitusada visiiti, on seda suhteliselt vähe,» lausus avalike suhete juht Svea Talving.

Ta lisas, et kokkuvõtvalt on sel nädalal visiite tõesti vähemaks jäänud, kuna paljud patsiendid on ka ette helistanud ja oma arstilkäigud ringi tõstnud, mille eest on haigla neile tänulik.

Põhja-Eesti regionaalhaigla kommunikatsioonijuht Inga Lill küsis kõnekeskusest järele ja sai teada, et arsti vastuvõtu tühistamise kõnesid on olnud streigi ajal umbes poole võrra rohkem kui tavapäevadel.

«Oli nii aegade tühistamisi kui ka uusi broneeringuid, sest need, kel endal transpordi võimalus, said jälle vabanenud aegu kasutada,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles