Tehnoloogiafirmad värbavad julgelt

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis tegutsevad tehnoloogiafirmad loodavad leida kümneid uusi töölisi. Pildil Skype Eesti juht Sten Tamkivi.
Eestis tegutsevad tehnoloogiafirmad loodavad leida kümneid uusi töölisi. Pildil Skype Eesti juht Sten Tamkivi. Foto: Peeter Langovits
Eesti infotehnoloogiafirmad eesotsas suhtlustarkvara loojaga Skype ennustavad head aastat ja loodavad suurema hulga tööotsijate seast uusi inimesi palgata.

Skype Eesti arendusjuht Ott Kaukver rääkis Äripäevale, et nende firma kavatseb tänavu palgata kümneid uusi töötajaid. Suur nõudlus on kogenud tarkvaraarenduse spetsialistide järele, täiendust vajavad Windowsi ja Apple Maci klienditarkvara arendusmeeskonnad ning tööd on ka projekti- ja ressursijuhtimise valdkonna ekspertidele.

Kaukver lisas, et majanduskriisi negatiivset mõju firma ei näe, pigem muutub Skype soodsa suhtluskanalina kriisi ajal veelgi atraktiivsemaks.

Internetikasiinodele tarkvara tootev ettevõte Playtech ennustab samuti tugevat kasvuaastat ja häid tegijaid ootavad firma kommunikatsioonijuhi Martin Leigeri sõnul kümned vabad töökohad.

Ka ASi Elioni Ettevõtted peadirektor Valdur Laid märkis, et firma korraldab konkursse spetsialistide leidmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles