Viimased Videoplaneti laenutused pannakse mai lõpus kinni

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videoplanet paneb uksed kinni.
Videoplanet paneb uksed kinni. Foto: Elmo Riig / Sakala

Rautakirja Estonia AS lõpetab videolaenutusteenuse pakkumise ning keskendub edaspidi vaid filmide müügile. Viimased kaks Videoplanetit Tallinna kesklinnas ja Sõpruse puiesteel suletakse 28. mail, samuti lõpetatakse filmide laenutamine Apollo poodides.


Rautakirja Estonia AS müügi- ja turundusjuhi Mauri Kristjan Dorbeki sõnul on laenutusteenuse lõpetamise põhjusteks DVD-filmide pidev odavnemine, telekanalite poolt pakutava programmi kvaliteedi tõus ning sellest tulenev inimeste pidevalt vähenev huvi teenuse vastu.

«Videolaenutused on kogu maailmas hääbumistrendi näitamas. Inimesed ei viitsi ühe filmi vaatamiseks enam kaks korda kodust välja laenutusse sõita. Katsetasime videolaenutusteenuse pakkumist ka erinevates Apollo kauplustes, kuid klientide tagasihoidliku huvi tõttu lõpetame ka selle ettevõtmise,» selgitas Dorbek.

Videoplaneti töötajatele pakutakse võimalusi firmasiseselt uueks sobivaks töökohaks ning laenutuste filmid müüakse enne sulgemist kõigile huvilistele soodsa hinnaga kampaania «Laenuta ja jäta endale» raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles