Uued tooted: soolakristallidega või ja sibularõngastega burger

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soolakristallidega või.
Soolakristallidega või. Foto: Saaremaa Piimatööstus

Saaremaa piimatööstus hakkas tootma soolakristallidega võid ning McDonalds lisas oma menüüsse uudse burgeri, sibularõngad ja Ameerika friikartulid.


Soolakristallidega või Saaremaalt

Saaremaa Piimatööstus pani üles uue võiliini ja toodab alates märtsist uudistoodet - Saaremaa võid soolakristallidega.

Sellist võid valmistatakse Eestis esmakordselt, seni on olnud saada analoogsed eksporditud tooted. Toode saadakse mitte soolveega, vaid kristallilise soola lisamisega. Kristallilise soola sisaldus võis on 2 protsenti.

Saaremaa Piimatööstuse tehnoloog Anne Lipp selgitas, et soolakristallidega või erineb tavasoolavõist oma tekstuurilt, on mõõdukalt soolase maitsega, teraline. Tootes olevad soolakristallid annavad meeldiva maitseelamuse. «Meie uus või peaks pakkuma huvi ka kokkadele uute retseptide koostamisel,» lisas ta.

Võipakkide kaal on suurenenud – nüüd pakub Saaremaa Piimatööstus nii traditsioonilist Saaremaa võid kui ka uut soolakristallidega võid 200 - grammistes pakkides.

Ameerikapärane burger ja sibularõngad

McDonalds pakub nüüd Eestis uut «Roadhouse Classic» burgerit, sibularõngaid ja Ameerika friikartuleid.

Uus burger koosneb mahlasest sada protsenti veiselihast pihvist, krõbedatest peekoniribadest, värsketest punase sibula rõngastest ja salatilehest ning kahest juustuviilust.

Lisaks on McDonaldsi siinsete restoranide menüüsse lisatud kõrbedad sibularõngad ja Ameerika friikartulid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles