Pildid: osa poode on munade ostmisele piirangu peale pannud

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma lubab korraga osta kolm karpi mune. Pilt tehtud 25. märtsil 2012.
Prisma lubab korraga osta kolm karpi mune. Pilt tehtud 25. märtsil 2012. Foto: Lugeja pilt

Prisma poodides ei lubata hetkel osta korraga rohkem kui kolm karpi mune, Rimis on maksimaalne lubatud kogus viis karpi. Selveris aga munaostmispiirangut pole.


AS Prisma Peremarketi turundus ja kommunikatsioonijuht Kadri Lainas kinnitas, et hetkel võivad inimesed poest korraga osta vaid kolm karpi mune ning erandeid kellelegi ei tehta.

«Inimesed hakkasid mune hulgi ostma. Kui keegi ostab kümme kastitäit mune, siis ei pruugi seda kõikidele jaguda. Meie soov ja eesmärk on lihtsalt see, et mune jätkuks ka tavaostjatele,» selgitas ta ning lisas, et kolm karpi peaks olema tavaostjale täiesti piisav kogus.

Lainas ütles, et ilmselt on hakanud rohkem mune ostma nii tavainimesed kui ka väikeettevõtjad, kes ei ole hulgiladudest neid enam kätte saanud. «Müük on meil lihtsalt olnud nii tavapäratult kõrge, mistõttu munad ka igalt poolt otsa saavad,» möönis ta.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu sõnul nemad munade müüki hetkel ei piira: «Loodame, et inimesed on ikka mõistlikud ja ostavad nii palju, kui neil vaja on.»

«Tänase seisuga peaks mune jälle poes olema, aga kui kiiresti need ära ostetakse, ei oska öelda. Nädalavahetusel oli pilt üsna nukker. Sel nädalal tulevad müüki ka lihavõttemunad, et võib-olla siis see natuke parandab olukorda,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles