Novatours müüs Küprose reisi 5 euro eest

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novatours on ennegi reisimänge korraldanud.
Novatours on ennegi reisimänge korraldanud. Foto: Raigo Pajula

Eesti juhtiv reisikorraldaja Novatours alustas märtsi keskel eksklusiivse Facebooki mänguga, kus kõik huvilised said pakkuda enda valitud sihtkohapaketile soovitud hinna. Sotsiaalvõrgustikus toimunud häälte kogumise tulemusena müüs Novatours võtjale Küprose reisi 5 euroga.


Mäng «Soeta reis soovitud hinnaga» oli Novatoursi neljas suurem ettevõtmine Facebookis ning seni ka edukaim,» ütles Novatoursi turundus- ja suhtekorraldusjuht Olev Riisberg. Mängus osales üle 5300 pakkuja, enamik neist soovis minna reisile enneolematult madala hinnaga. Pakkumised jäid vahemikku 1 kuni 300 eurot.

Eesti, Lätis ja Leedus tegutsev Novatours korraldas Facebooki mängu firmade Facebooki kontodel üheaegselt. Leedus võitis mängija samade mängureeglite kohaselt Mallorca reisi 13 litiga ja Lätis Türgi reisi 1 latiga. Reisikorraldaja kavatseb mängu korrata juba lähikuudel.

Novatours on juhtiv reisikorraldaja Leedus, Lätis ning Eestis, omades nendes riikides vastavalt 50, 30 ja 30 protsenti turust. Eesti turul tegutseb Novatours alates 2004. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles