Lennuliiklus Kuressaarega katkeb nädalaks

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aviesi lennuk. Pilt on illustratiivne.
Aviesi lennuk. Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

Kuressaare–Tallinna lennuliinil jääb ära nädalajagu lende, sest Saare maavalitsus ei suutnud täita kahe liinilepingu vahele jäävat kuu aja pikkust tühimikku.

Saare maavalitsuse ühistranspordinõunik Taavi Kurisoo ütles eile enne tööpäeva lõppu, et AS Estonian Air lõpetab lennud 13. mail ja AS Avies tuleb suure tõenäosusega liinile 21. mail, kirjutab Saarte Hääl. Vahepealsel ajal ühtegi liinilendu ei toimu.

Ehkki lepingu järgi peab AS Avies olema liinil 1. juunist, tekkis tõsine võimalus, et lennufirma saab hakata liini teenindama kaks nädalat varem. Paraku jõudis Kuressaare–Tallinna lennuliini teenindamiseks hangitud lennuk kohale alles selle nädala keskel ja kohustuslikud protseduurid ei võimalda seda liinile tuua enne 21. maid.

AS Estonian Air soostus maavalitsusele vastu tulema ja pikendama liini teenindamist kahe nädala võrra ehk 13. maini, kuid mitte rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles