Luigel kauplemine on kallis kuid tulus

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seedri puukooli juhataja Elmar Zimmer  kinnitas, et Luige laadal käib reeglina ostujõuline seltskond, kes hinna üle eriti ei nurise.
Seedri puukooli juhataja Elmar Zimmer kinnitas, et Luige laadal käib reeglina ostujõuline seltskond, kes hinna üle eriti ei nurise. Foto: Liis Treimann

Kõikvõimalikke istikuid ja taimi kasvatava Seedri puukooli juhataja Elmar Zimmeri sõnul on Tallinna külje all Luige laadal kauplemine võrreldes teiste omasugustega  kõige kallim.

Seda, kui palju ettevõtja oma müügipunkti eest kolme päeva jooksul raha peab välja käima, ta öelda ei tahtnud. «Palju,» jäi puukooli juhataja napisõnaliseks. «Aga tuleb arvestada, et elu Tallinna külje all on üldse kallim kui mujal. Samas see tasub ära, kuna käive on suurem.»

 Zimmeri väitel käib eile alanud Luige laadal ostujõuline seltskond, kes üldjuhul hinna üle ei nurise – viljapuid, marjapõõsaid ja muid tarbetaimi ostetakse kenasti.

«Viimastel aastatel on just nõudlus tarbetaimede järele järsult tõusnud, sest elu on karm – poes on paljud asjad üle jõu käivalt kallid ja targa inimese mõte on ka see, et kui sa ise endale puu või põõsa paika paned ja sealt saaki saad, siis sa ju enam-vähem tead, mida sööd,» nentis Zimmer. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles