Lotovõitja ostab perele maja, uue auto ja ATV

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Viking Lotto jackpoti võitnud Pärnumaa mees saab täita pere pikaajalise unistuse ning osta omale maja, uue auto ja ATV.

2. mail Viking Lotto jackpotiga võidetud 585 227 eurot ehk üle 9,1 miljoni Eesti krooni oli Eesti ajaloo seni suuruselt kolmas võidusumma.

Pärnumaalt pärit 30ndates aastates mees ütles võitu vormistades, et ostab igal nädalal ühe Viking Lotto, ühe Bingo Loto ja ühe Keno Loto pileti ning pärast suurvõitu ka ühe Eurojackpoti pileti. Viimastel kuudel on talle loosiõnn naeratanud, näiteks on ta väiksemaid võite saanud ka Bingo Lotoga.

Kui Eesti Lotost mehele helistati ja teda võidust teavitati, ei suutnud mees seda uskudagi, nii et suuremaid emotsioone tal ei tekkinud. Hiljem Eesti Loto kodulehelt võidule kinnituse saanuna oli rõõm loomulikult suur.

Praegu üürikorteris elava pere unistus oli kokku saada rahasumma oma kodu soetamiseks. Kui mees naisele helistas ja teavitas, et nüüd võib maja ostma hakata, oli naise rõõm ülisuur ning esimene reaktsioon võidusummat kuuldes oli: «Ma ju nii palju isegi ei soovinud». Nüüd ongi plaanis võidusumma eest esimesena teoks teha oma pikaaegsed unistused – osta maja, uus auto ja ATV.

Viimati võideti Viking Lotto jackpot Eestis alles 14. märtsil, kui üks Eesti lotomängija võitis pool Viking Lotto jackpotist summas 733 813 eurot ehk üle 11,4 miljoni Eesti krooni. Tegemist on siiani Eesti kõige suurema lotovõiduga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles