Maxima alustas liikluskindlustuspoliiside müüki

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rododendroneid müüdi ka Valga Maximas.
Rododendroneid müüdi ka Valga Maximas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maxima hakkas esimese kaupluseketina Eestis pakkuma klientidele mootorsõiduki liikluskindlustuspoliise.


Kaupluseketi avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul on poliisi näol tegu jaeketi esimese katsetusega hakata turul pakkuma erinevaid e-teenuste ja e-kaubanduse rakendusi.

«Peagi saab läbi Maxima veebikülgede osta teisigi teenuseid ja kaupu,» märkis Erilaid. «Samuti on tulevikus kavas hakata kauplustes pakkuma mitmeid finantsteenuseid, sest pangad tõmbavad kontorite ja pangaautomaatide võrku üha koomale,» lisas ta

Kindlustuslepingut saab sõlmida veebilehel maxima.ee/poliis. Samuti võib helistada kindlustustelefonil 606 2121. Klientidele koostatakse erinevate kindlustusseltside toodetest hinnapakkumised ning pärast arve tasumist jõustub poliis tellitud perioodiks.

Pakkumise saamiseks tuleb esitada auto registrinumber, omaniku või vastutava kasutaja isiku- või registrikood ja kasutuspiirkond. 14 päeva enne poliisi lõppu saadetakse kliendile ka meeldetuletus poliisi lõppemisest ja uued pakkumised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles