Tallinna-Kuressaare lennupilet läheb soodsamaks

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aviesi lennuk Kuressaare lennujaamas.
Aviesi lennuk Kuressaare lennujaamas. Foto: Liis Treimann

Eile allkirjastasid Saare maavalitsus ja AS Avies viimaks Tallinna–Kuressaare lennuliini teenindamise lepingu, mille kohaselt muutub lennupileti hind reisijatele soodsamaks.

 

Lepingujärgselt hakkab lennuk 1. juunist pealinna vahet lendama kaks korda päevas esmaspäeval, kolmapäeval, neljapäeval ja reedel, üks reis toimub pühapäeva õhtul, kirjutab Saarte Hääl. Reisivabad päevad on teisipäev ja laupäev.

AS Avies teenindab liini 18-kohalise lennukiga Jet-stream. Pileti hind Kuressaarest ostes algab 22,40 eurost ja Tallinnast 23,60 eurost. Eelmise, Estonian Airiga kehtinud lennulepingu järgi oli soodsaim piletihind 30 euro kanti.

Piletimüük algab hiljemalt reedel, 25. mail.

Kuressaare liini tahtis teenindada ka Estonian Air, ent firma pakkumine osutus Aviese omast märgatavalt kallimaks. Firma juht Tero Taskila põhjendas, et kuna firma on loobumas oma väikestest Saabidest, pidi ettevõte pakkumist tehes arvestama suurema lennuki kuludega, mis mõistagi on kõrgemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles