Poest leiab kõikvõimalikke sääsetõrjevahendeid

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sääsetõrjevahendite valik.
Sääsetõrjevahendite valik. Foto: Tarbija24

Tarbija24 käis otsimas sääsetõrjevahendeid, selgitamaks välja, milline on valik ning kas ka pere kõige väiksematele midagi leidub. Selgus, et valik on küllaltki mitmekesine – leidub nii sõjaväelaste kangeid lõhnata variante kui ka pesamunade jaoks mõeldud looduslikke vahendeid.


Kõige laiem valik sääsetõrjevahendeid on suures ketipoes. Sealt leiab putukapeleti nii beebile kui ka kangema variandi tugevama nahaga inimesele. Hinnad algavad umbes kahest eurost ning kõige kallim, looduslikest õlidest koosnev ja ka kõige väiksematele beebidele sobilik tõrjevahend maksab ligi 12 eurot. Alla aastase lapse jaoks saab siiski valida ka paari odavama variandi vahel.

Paljud tõrjevahendid ei ole ainult sääskede tõrjumiseks, vaid neile on lisatud ka muude satikate, nagu parmude ja puukide tõrje. On ka sellist vahendit, mis on mõeldud ainult riiete peale määrimiseks, kuna see on mõnevõrra kangem.

Kõige tõhusama ja karmima putukatõrjevahendi leiab aga jahipoest, kus müüakse sõjaväelaste jaoks välja töötatud pihustit, mis on mõeldud vaid lahtiste kehaosade kaitseks, mis ulatuvad riiete alt välja. Riietele seda lasta ei tohiks, kuna too võib materjali lihtsalt ära söövitada. Lisaboonusena on see vahend lõhnatu.

Erinevaid putukatõrjevahendeid nuusutades tuli üllatusega tõdeda, et enamik neist on isegi võrdlemisi meeldiva aroomiga. Putukatõrjevahendeid nuusutanud ajakirjaniku isikliku hinnangu järgi on kõige vängema ja ebameeldivama lõhnaga Off.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles