Prisma soodushinnaga lõhe oli halvaks läinud

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma toidupood.
Prisma toidupood. Foto: Kaarel Tigas/ Õhtuleht

Tartus Annelinna Prismast ostetud soodushinnaga lõhe oli riknenud, kuigi tarneaega polnud läbi.

«Nii kui käärid kilepakendisse lõin, levis sealt selline hais, et abikaasa oleks peaaegu oksele hakanud,» rääkis Õhtulehele Tartumaal elav naine, kes küll juba lõhet ostes imestas eriti soodsahinna üle.

Säilivusaega pakendi peal ei olnud, küll aga pakendamise kuupäev 28. mai ehk sama päev, mil naine kala ostis. Naine helistas poodi, kust esialgu soovitati kalaga tagasi tulla, et siis makstakse raha tagasi. «Aga kus ma siis haisva kalaga kahtekümmet kilomeetrit poodi tagasi sõitma hakkan,» rääkis naine ja lisas, et pood sai asjast aru ning nüüd tuleb tal raha järele minna vaid tšekk taskus.

Prisma turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kadri Lainas tõdeb, et säilivusaega poes pakitud lõhel tõesti ei olnud, kuid säilivusaeg 4. juuni oli kalaletis nähtaval kohal olnud hinnasildil ja see on täiesti korrektne. Ta sõnas, et tegu on poeketi jaoks haruldase juhtumiga ning vaidlustesse pood ei lasku ja maksab raha rahulolematule kliendile alati tagasi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles