STV: tasume tehnikute tööriiete pesemise eest

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööriided.
Tööriided. Foto: Ove Maidla / Postimees

STV juhatuse liige Erik Reinaru kinnitas, et ettevõte annab töömeestele igal aastal täiskomplekti riideid ning töötajad peavad jälgima kinnitatud teenindusstandardit.

«STV tööpakkujana annab töötajatele iga aasta täiskomplekti tööriideid (kevad/sügis-suvi),» ütles STV juhatuse liige Erik Reinaru ja lisas, et ettevõtte vastutab riietuse puhtuse eest ehk kannab kulud, mis on seotud riietuse puhastusega.

Ta kinnitas, et ettevõttes on kinnitatud teenindusstandard, mida töötajad peavad jälgima ja täitma. «Igal töötajal on kaasas kilesussid, miks kirjeldatud juhul töötajad neid ei kasutanud, ei oska kommenteerida,» sõnas Reinaru.

Ta selgitas, et STV on pikaajalise teenusepakkujana saanud ühe ainsa kliendi pretensiooni hügieeni kohta. «Antud töötajatega on viidud läbi vestlus ja karistatud teenindusstandardi eiramises. Kliendi ees on ka kirjalikult vabandatud,» sõnas Reinaru.

Mitu STV klienti kurdavad, et kaabelfirma tehnikute hügieen jätab soovida ning pärast nende visiiti tuleb eluruume korduvalt puhastada.

Väljavõte STV teenindusstandardist:

• Minu välimus on ettevõttest kujuneva mulje lahutamatu osa, mis
sisendab kliendile usku, et teen oma tööd korrektselt ja olen usaldusväärne.
Mu riided ning jalatsid on alati puhtad ning välimus korrektne.
• Kannan alati mulle teenindamiseks ettenähtud riietust või sobilikku
ametirõivastust.
• Pean meeles, et töötõendit või logoga nimesilti kandes esindan alati
oma ettevõtet.
• Kui töö nõuab välisjalatsitega sisenemist kliendi ruumidesse, väldin
põranda määrimist (näiteks kannan välisjalatsitel kaitseid).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles