Starmani võrgutööd jätsid televaatajad filmi lõpust ilma

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljudel televaatajatel jäi pühapäeva öösel filmi lõpp nägemata.
Paljudel televaatajatel jäi pühapäeva öösel filmi lõpp nägemata. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Kuigi kaabeltelevisioonioperaator Starman teatas oma kundedele küll juba varakult, et esmaspäeva öösel võib võrgu ümberhäälestuse ajal teleedastuses tõrkeid olla, ei mõista vaatajad, miks pidi seda tööd alustama just keskööl – mitte tunnike hiljem, kui hilised filmid oleksid lõppenud.

Tudengineiu Gerli (21) ja tema korterikaaslane Tanel (20) kuuluvad Starmani digi-TV nende klientide hulka, kellel jäi pühapäeva õhtul Kanal 2st «Harry Potteri ja Azkabani vangi» lõpp nägemata, kirjutab Õhtuleht.

Kui pilt südaööl ära kadus, püüdis neiu esimese hooga klõpsata teistele kanalitele, et veenduda, kas viga on konkreetses kanalis või hoopis kaabelühenduses. Digiboksi ja teleri taaskäivitamisest ei olnud abi, võluripoiss Potteri imelistest seiklustest võis näha üksnes und.

Gerlil õnnestus leida võimalike tõrgete kohta internetist uudisnupuke, kuid tema sõnul polnud Starman Tanelit kui lepingulist klienti tehnilistest töödest teavitanud.

Starmani kommunikatsioonispetsialist Kristi Reiland kinnitab aga, et kliente oli kaabeltelevisiooni tõrgetest teavitatud. «Kõikidele sagedusemuutusest puudutatud klientidele saatsime eelmise nädala jooksul teavituskirja koos digiboksi tehaseseadete taastamise juhistega, teavitasime ka meedia kaudu ning oma kodulehel.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles