Vaata ideid, kuidas katta stiilne piknikulaud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kahla

Viimaks ometi on suvi käes ja seda on tore meeleolukalt värskes õhus tähistada, korraldades piknikke, aiaolenguid, grillipidu, spordipäevi, saunaõhtuid, ühiseid kokkamisi vms.


Kõige vahvamaks kujunevad nn (päeva)kavaga üritused, milles ka osalejad ise saavad käed külge lüüa. Huvitav miljöö, stiilselt kaetud laud, üllatav menüü, kaasakutsuv meelelahutus aitavad kaasa meeleoluka peo õnnestumisele.

Inspireerivaid ideid suviste õuesöömingute korraldamiseks esitles Ambiente messil mainekas Saksa portselanifirma Kahla.

Vaadake, kui nupukalt saab katta uhke laua vanaema aeda või kuidas korraldada lihaküpsetamisvõistlust hoovis puuriida ääres! Milline võiks olla piknik suurlinna melus või avalikus puhkerannas, kuidas nautida kohvi ja kooki kortermaja haljasalal? Kui läheneda pidude ettevalmistusele loominguliselt, seirata oma mööbli- ja anumavarud üle, kraamida kappidest kaunid tekstiilid välja ning pidada plaani, kellega ja mida koos ette võtta ... siis suvi ei lähegi luhta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles