Tagasi mobiilivaatesse

Puhkus

:

Vinoteek Tigu kolis pealinnast Haapsallu

Möödunud reedest töötab Haapsalus Grand Holm Marinas seni Tallinnas Vahemere-pärast bistrootoitu pakkunud restoran Tigu.

Tigu pälvis oma tegutsemise ajal pealinnas toidu- ja veinisõprade tähelepanu sellega, et iga päev kujunes menüü selle järgi, millised mereannid ja liha parajasti Prantsusmaalt saabusid, kirjutab Lääne Elu.

Tigu perenaine ja kokk Kristel Randrüüt ütles, et jätkab Haapsalus samamoodi ning külmutatud toorainet ei kasutata. Söögikoha Haapsalus tegutsemise esimestel päevadel tulid oma lemmikut tervitama ka lojaalsed püsikliendid Tallinnast ning kolmapäevani vastu pidama mõeldud tooraine oli pühapäeva pärastlõunaks otsas.
 

Kirjuta toimetajalePrindi
LinkMail
MärksõnadHaapsaluRestoran
Samal teemal
Sponsoreeritud artiklid
Alkoostjad
Suplema! Aga kuhu siis?
Toidujäätmetest puhast mulda
Saada meile vihje!
Nägid midagi huvitavat? Saada meile kiri, video või pilt siit!
Aus ja ebaaus kauplemine
TERVIS.POSTIMEES.EE
Kas võõrsilt tulnu leiab Eestis tööd?
Viimased uudised
Üleskutse
Lugeja küsibKõik
TervisKõik
Tasub teada
48h populaarsemad teemad
Top kommentaarid
Top lood
UudisedKõik
Katsed ja testidKõik
Lugemissoovitus
Aed ja koduKõik
Gallup

Küsitluses on osalenud  inimest
MajandusKõik
Valuutakursid
USD
0,912 EUR
GBP
1,391 EUR
SEK
0,107 EUR
RUB
0,017 EUR
=
Kursid seisuga: 29.05.2015
POSTIMEES.eeKõik
NaineKõik
JuhtimineKõik
TallinnKõik