Ärimees jälitab netipetistepaari

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees pani Facebooki üles hoiatuse petturite kohta ning seda on vaadatud üle 100 000 korra.
Ärimees pani Facebooki üles hoiatuse petturite kohta ning seda on vaadatud üle 100 000 korra. Foto: AP/Sanpix

150 euroga tüssata saanud ärimees võttis südameasjaks kahe netipetturi paljastamise ja on selle kohta kogunud hulga tõendeid.

Peoruumide üürimisega tegelev Andres märkas ühes müügiportaali odava hinnaga pakutavaid Lady Gaga kontserdi pileteid ning kandis müüja palvel talle 150 eurot enne piletite kättesaamist üle, kirjutab Õhtuleht.

Mees tegi ülekande ja jäi raha saanud naise telefonikõnet ootama, mida ei tulnudki. Sotsiaalmeedias asja uurides selgus, et pileteid lubanud neiu oli ohtralt teisi petnud. Mees saatis laupäeval politseile põhjaliku, fakte sisaldava avalduse.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sanga sõnul on politsei saanud kümmekond avaldust selle kohta, et Annabel on lubanud netiportaalides mitmesuguseid kaupu, kuid ei ole pärast raha kättesaamist kaupa andnud. Politsei uurib tema tegevust kelmuse paragrahvi tunnustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles