SEB paigutab sularahaautomaate ümber

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sularahaautomaat.
Sularahaautomaat. Foto: SCANPIX

Toimetuse poole pöördus nördinud lugeja, kelle sõnul kavatseb SEB pank viia ära ühe kahest Tallinnas Pirital asuvast sularahaautomaadist ning seejuures pole küsitud arvamust ei kohalikelt elanikelt ega ka ümbruskonna ettevõtetelt.

SEB panga kommunikatsioonijuhi Silver Vohu sõnul plaanitakse tõepoolest Pirita Kaupperi poes olev sularahaautomaat Kadrioru ärikeskusesse ümber tõsta. Vohu ütles, et Pirita Selveris, mis on Kaupperi poest mõnesaja meetri kaugusel, on SEBi automaate kaks tükki ja neid kasutatakse tunduvalt rohkem. Seega plaanivad nad võimaluse korral automaadi tõsta ümber tiheda liiklusega Kadrioru uude ärikeskusesse, kus praegu ühtegi SEBi automaati ei ole.

Sularahaautomaatide üldarvu pangal Vohu sõnul lähiajal vähendada pole plaanis, küll aga on alates eurole üleminekust 2011. aastal automaate intensiivsemalt ümber paigutatud.«Pikas perspektiivis võib muidugi arvata, et sularahaautomaatide arv väheneb,» tõdes Vohu kaugemale tulevikku vaadates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles