Seesam: mais kasvas hüvitiste tase viiendiku võrra

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seesam kindlustus.
Seesam kindlustus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu mais hüvitas kindlustusselts Seesam oma klientidele 1050 kahjujuhtumi eest üle 1,1 miljoni euro, võrreldes aprilliga kasvas maikuus üldine hüvitiste tase 18 protsenti.

466 000 eurot maksti välja kaskokindlustuse raames, järgnesid liiklus- ja kodukindlustuse hüvitised 241 000 ja 230 000 euroga.

 Eelmise kuu võrdluses suurenesid väljamaksed eelkõige kodu-, liiklus- ja õnnetusjuhtumikindlustuse osas, kaskokindlustuse kahjusid hüvitati pea sama mahus.

 Seesami kahjukäsitluse osakonna juhataja Ly Jõhviku sõnul oli mai suurte maksete kuu. Üle 10 000 euroseid kindlustushüvitisi maksti välja 15 korral, neli neist ületasid 30 000 euro piiri. Viimatinimetatud kõrged maksed olid seotud ehitusriskide realiseerumise (kahe juhtumi puhul), tulekahju (kodukindlustus) ning veoki hävimisega liiklusõnnetuses (kasko).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles