Suur galerii: vaata pilte kaunimatest Harjumaa kodudest

Eger Ninn
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Kaunis Eesti kodu 2012» konkursi raames selgusid tänavused Harjumaa kaunimad kodud kahes kategoorias – eramud ning maakodud. Kodukaunistamise Harjumaa kogu tunnistas kaunimaks eramuks perekond Volberi kodu Saue linnas ning kaunima maakodu tiitli pälvib perekond Proosi Sadevälja talu Kose vallas.


Kogu hindas konkursi raames omavalitsuste poolt esitatud kauneimaid objekte kategooriates eramud ja korrusmajad, maakodud ning ühiskondlikud hooned ja ettevõtted. Tänavusele Harju maakondlikule konkursile esitasid 14 omavalitsust kokku 31 objekti, neist 16 eramut või korterelamut, 9 maakodu ja 6 ühiskondlikku hoonet või ettevõtet.

Eramu

Eramute ja korruselamutehulgast tunnistati võitjaks Helle ja Maido Volberi kodu Saue linnas. Teise koha pälvis perekond Anna ja Peeter Nirgi kodu Keila linnas ning kolmandaks tunnistati perekond Raudsoo kodu Tabasalu alevikus, Harku vallas.

Maakodu

Maakodude hulgast tunnistati kaunimaks perekond Proosi Sadevälja talu, Karla külas, Kose vallas. Järgnes perekond Nooraku Kaltre talu, Mõisaküla külas, Kiili vallas ning kolmandaks tunnistati perekond Oro kodu, Vaila külas, Harku vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles