Millised näevad McDonald'si burgerid välja reaalsuses ja reklaamidel?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si burger reaalsuses ja reklaamis.
McDonald'si burger reaalsuses ja reklaamis. Foto: McDonald's

Kanada McDonald’s avaldas video, milles näidatakse, kuidas tehakse toidustilisti käe all burgerite tootefotosid, mis näevad reaalsetest burgeritest välja kordi isuäratavamad.

Videot ajendas tegema kliendi küsimus, miks näeb McDonald'si toit reklaamides välja täiesti teistsugune kui reaalsuses.

Tootepiltide tegemine võtab tavaliselt mitu tundi. Näiteks toodud burgeri pildistamine algab kõigi koostisosade ettevalmistamisest, kusjuures rõhutatakse, et kõik koostisosad on samad, mis reaalsetes burgerites. Põhiline erinevus seisneb burgeri kokkupanekus ja koostisosade sättimises.

«Koostisosad, mis on tavaliselt peidetud saiade vahele, peavad tootepildil olema äärtest näha, et kliendil oleks selge, mis burgeris sisaldub,» rääkis fotograaf videos. Muuhulgas asetatakse ketšup ja sinep burgerile suisa süstlaga. Lõpetuseks käivad pildid läbi ka veel retušeerimisprogrammist, kus muudetakse värvid erksamaks ja kõrvaldatakse ka kõige väiksemad ebakorrapärasused sulatatud juustu kujus.

Reaalne burger tundub Kanada McDonald'si turundusjuhi Hope Bagozzi sõnul väiksem, kuna karbid, milles need soojana püsivad, tekib niiskus ja burgerid vajuvad veidi kokku.

Videot saad vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles