Stockmannist sooduskaupa ostma läinud võisid jääda pika ninaga

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalalett Stockmannis.
Kalalett Stockmannis. Foto: Mihkel Maripuu
Eile algas Tallinna Stockmanni kaubamaja toiduosakonnas sooduskampaania «Vaata hinda!». Kuigi tegemist oli pakkumiste esimese päevaga, oli odav kaup otsas juba enne õhtust tipptundi.

Eile kella 15 ajal, kui tipptund veel alanudki polnud, valitses Stockmanni soodustoiduriiulitel tühjus. Kümmekond töötajat kiirustas küll riiuleid täitma, aga odavate hindadega toidukaupade kohad jäeti targu vahele, kirjutas Õhtuleht.

Stockmanni direktor Marge Türner ütles Tarbija24.ee`le, et eile oli kampaania esimene päev ja kaup saabub neile tavaliselt esmaspäeval pärast lõunat või teisipäeva hommikul ning seetõttu võis kaupa riiulitel ka veidi vähem olla.

«Täna hommikul, kui ma seal tiiru tegin, ei tundunud mulle riiulid küll tühjad. Ma usun, et asi on olnud tellimise taga ja need riiulid saavad kohe täis,» sõnas Türner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles