Estravel: järel on vaid 100 olümpiamängude piletit

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Ametliku piletimüüja Estraveli kaudu on Londoni olümpiamängudele kokku ostetud umbes 1300 piletit, Eestile eraldatud piletitest on järel umbes 100.


Estravel paneb alates esmaspäevast müüki veel need piletid, mille broneeringud on erinevatel põhjustel tühistatud.

«Valdavalt on järel üksikud piletid Eestis vähem populaarsetele spordialadele, kuid vabanenud broneeringute arvelt saame pakkuda lisapileteid ka võistlustele, millel on võimalik omadele pöialt hoida. Näiteks tulid müüki viimased neli piletit 7. augusti õhtusele kergejõustikusessioonile, kui toimub meeste kettaheite finaalvõistlus, aga ka judo, tennise ja vehklemise pileteid,» rääkis Estraveli olümpiamängude piletimüügi projektijuht Monika Maiorov.

Ta lisas, et tegu on siiski üksikute piletitega ja kes ees, see mees – rohkem midagi juurde hankida on väga raske.

Täpsema seisu müügil olevatest olümpiapiletitest leiab veebilehelt www.estravel.ee/london2012, sealsamas on võimalik ka pileteid tellida.

Londoni olümpiamängud toimuvad 27. juulist kuni 12. augustini. Eesti suurim reisibüroo Estravel on Londoni olümpiamängude ainuke ametlik piletite edasimüüja Eestis. Peale võistluspiletite pakub Estravel ka lennupileteid ja majutust Londonis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles