Selver asub looma uusi kodupoode

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri kauplus.
Selveri kauplus. Foto: SCANPIX

Selver on loonud uue kodupoodide kontseptsiooni ning plaanib avada lähiaastatel mitmeid väikekauplusi erinevates linnades. Esimene Koduselver avatakse detsembri alguses Tallinna ja Laagri piiril Pääskülas.

Kodupoe eesmärk on Selveri avalike suhete juhi Annika Vilu sõnul säästa kliendi aega ning pakkuda esmavajadustele vastavat toidu- ja tarbekaupade valikut, kusjuures põhirõhk on värskel toidukaubal. Koduselverid planeeritakse peamiselt elurajoonide südamesse, aga ka kohalike elanike jaoks oluliste asutuste lähedusse, ühistranspordipeatuste juurde või kojusõidu suunal peamiste sõiduteede äärde.

577-ruutmeetrise müügisaali ning 825-ruutmeetrise kogupinnaga Selveri esimene kodupood avatakse praeguse Evelekti kaupluse ruumides aadressil Pärnu maantee 536b, mida üüritakse osaühingult Maurizio. Uues kaupluses saab tööd 20 inimest.

Järgmistel aastatel on Selveril kavas avada mitmeid kodupoode peamiselt Tallinnas, aga ka teistes Eestimaa suuremates linnades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles