Tele2 saatis inkassofirma esitamata arveid sisse nõudma

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 pood
Tele2 pood Foto: Tele2

«Kas selle mobiilifirma rahaline olukord on tõesti nii sant, et selliste võtetega hakatakse nüüd oma äri päästma,» kurjustab klient AS Tele2 Eestiga, kes ei suvatsenud talle arveid esitada, küll aga pöördus võlanõudega Julianus Inkassosse.

Tele2ga jättis 60-aastane klient hüvasti üle kümne aasta tagasi – lihtsalt ei sobinud talle pakutav teenus ja kõik, kirjutas Õhtuleht.

AS Tele2 aga klienti ei unustanud, sest selle aasta mai lõpus sai mees oma suureks üllatuseks Julianus Inkassolt võlateatise, kust selgus, et ta võlgneb AS Tele2 Eestile 8,99 eurot ja inkassoteenusega kasvas arve 27,82 euroni.

Tele2 kommunikatsioonijuht Hans Saarvelt selgitab, et tegemist on Tele2 lauatelefoni teenuse kliendiga, kes aastatel 2009 kuni 2011 teenust ei kasutanud, kuid lepingut siiski ei lõpetanud ja hakkas novembrist 2011 jälle teenust kasutama.

Kommunikatsioonijuht möönab, et alates novembrist 2011 on kliendile teenuse kasutamise eest koostatud arveid, kuid inimliku vea tõttu on need jäänud väljastamata, mistõttu võtab firma inimesega ühendust ja kompenseerib kindlasti inkasso nõudekulud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles