Kinokülastajad: 3D-filmid ei ole kõrgemat piletihinda väärt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3D filmid kaotavad populaarsust.
3D filmid kaotavad populaarsust. Foto: SCANPIX

Briti uuringufirma Mintel uuringust selgus, et vaid üks viiest kinokülastajast arvab, et 3D-filmid on kõrgemat piletihinda väärt.

3D-filmidest räägitakse kui filmimaailma tulevikust, kuid nende piletihinnad on kuni 40 protsenti tavafilmidest kallimad ja need ei suuda sageli vastata ka välja reklaamitud ootustele, kirjutas The Telegraph.

Vaid kolm kümnest kinokülastajast ütlesid, et 3D-tehnoloogia tõesti parandab filmielamust. Inimeste negatiivne suhtumine 3D-filmidesse on maailmas nende vaadatavust drastiliselt vähendanud.

Minteli järgi moodustasid 2011. aastal 3D-filmide külastused 22 protsenti kinokülastustest, 2010. aastal oli see 28 protsenti.

Üheksa inimest kümnest ütlesid ka, et söök ja jook on kinodes liiga kallis ning neli inimest kümnest tunnistasid, et võtavad kinosaali kaasa oma sööke ja jooke.

Uuringus osales 1600 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles