Kehvad suveilmad viivad rahva spaadesse

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi SPA bassein.
Viimsi SPA bassein. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Veekeskuste kinnitusel mõjuvad kehvad ilmad neile hästi, sest rahvas tuleb mere asemel basseini ujuma.

Viimsi Tervis SPA juhi Keiu Kiisleri sõnul on juunis, juulis nende külastajate arv märgatavalt kasvanud. «Külastuste arv on võrreldes möödunud aastaga kasvanud. Kindlasti mängis halb ilm siin oma rolli, kuid see pole siiski põhipõhjus,» rääkis ta venekeelse Postimehe portaalile. Kiisler arvas, et ennekõike on klientide huvi kasvanud seoses sellega, et neil on unikaalne spaa-keskus. «Usun, et paljud tulevad meile põhihooajal (sügisel-talvel-kevadel) ja plaanivad siia tagasi tulla praegu ehk suvel,»  rääkis ta.

Ka Kalev Spa turundusjuht Meeli Eelmaa arvates on nende veekeskuse külastatavuse kasv seotud halva ilmaga. «Inimestel on puhkus ja nad tahavad kas või kuidagi kompenseerida päikesevaegust ja tavapäraseid suviseid meelelahutusi. Sellepärast paljud tulevadki peredega meil,» sõnas Eelmaa. Samas tunnistas ta, et nende majas on kliendid hakanud solaariumi harvem kasutama. «Me arvame, et inimesed on lihtsalt hakanud rohkem hoolitsema oma tervise pärast ja väldivad võimalikku terviseohtu.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles