Valga elanik: Rimi saatis reklaami soodustoodetest, mida poes ei olegi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kliendid pettusid Rimi reklaamis.
Valga kliendid pettusid Rimi reklaamis. Foto: Mihkel Maripuu

Meile kirjutas solvunud Valga elanik Helve, kelle sõnul saatis Rimi neile postkastidesse kaheksaleheküljelise reklaami, kuid Valga Rimisse seda soodsa hinnaga kaupa jõudnud ei olegi.

«Kuuenda lehekülje alaservas selgub, et tooted on müügil ainult hüpermarketites. Kas Rimi ise ei tea, et Valgas on ainult supermarket? Paljud läksid reklaamitud kaupa ostma, aga siis selgus, et seda siin ei olegi,» kurtis pettunud Helve.

Rimi kommunikatsioonispetsialist Katrin Batsi sõnul oli ainult hüpermarketi soodustoodetele pühendatud selles reklaamis üks lehekülg, kus oli ka vastav märge. Ülejäänud toodete kättesaadavus erineb kaupluseti, mis on ka reklaamis kirjas.

«Ühte kliendilehte ei ole lihtsalt võimalik mahutada iga toote juurde kaupluste nimekirja, kus need olemas on. Kui kliendid helistavad ja küsivad, kus see konkreetne toode olemas on või ei ole, siis assistent helistab poodidesse ja uurib järele. Me aitame nii palju kui võimalik,» selgitas Bats, kelle sõnul on antud reklaamlehes kindlasti ka tooteid, mida võib leida Valga Rimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles