Päev 11 (25.07) Rae järv – Ikla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Pruuli
Tiit Pruuli Foto: RMK Matkatee

Täna on matkaseltskonna viimane reisipäev. Peale hommikusööki liigutakse Rae järve telkimisalalt tõuke- ja jalgratastel 32 kilomeetrit viikingilaev Turmi randumispaika Jaagupi külas. Laevaga liigutase sõidetakse 18 kilomeetrit Treimanisse, kust jääb ratastel matka lõpp-punkti, Iklasse veel viis viimast kilomeetrit. Iklas tervitavad matkalisi juba sõbrad ja kaasteelised ning paigaldatakse matkatee viimane kilomeetripost

Matka viimasel etapil osalevad matkaseltskonna kuus põhiliiget, kes on 11 päeva jooksul kogu distantsi jalgsi, ratta, ATV, hobuse ja viikingilaevaga läbi teinud: RMK juhatuse esimees Aigar Kallas, alpinist Alar Sikk, matkaekspert Tõnu Jürgenson, ultrasportlane Heleen Vennikas, arst Julia Ivanova ning filmi- ja fotomees Kristjan Kaljund. Viimasel etapil osalevad ka ettevõtja Margit Härma, sõjaväelane Hannes Võrno, fotomees Jarek Jõepera, Eesti Kontserdi direktor Jüri Leiten ja turundusjuht Katrin Klein ning ettevõtja ja rännumees Tiit Pruuli.

Lisaks neile matkasid erinevatel etappidel veel laulja Gerli Padar, näitleja Kadri Adamson, raadiohääl Kertu Jukkum, Statoili peadirektor Kai Realo, perearst Anneli Talvik, ettevõtja Tõnu Ehrpais ning Liisa-Lota Kaivo ja Priit Jagomägi Emajõe Lodjaseltsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles