Grossi toidupoes müüdi hallitanud viinereid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinni Grossi toidupoes eile müügil olnud viinerid.
Vinni Grossi toidupoes eile müügil olnud viinerid. Foto: Taavi Altermann

Klient avastas eile, et Vinni Grossi toidupoes olid müügil Nõo lihatööstuse väga hallitanud  viinerid. Nõo lihatööstuse esindaja hinnangul on tõenäoliselt toote gaasipakend viga saanud ja mustus sinna sisse sattunud.

«Seal võivad olla pakendis näiteks mingid mikropraod, mis on transpordil tekkinud. Toode on letil ja inimesed puudutavad seda, nii võib mustus pakendisse sattuda,» rääkis Nõo lihatööstuse müügi- ja turundusjuht Simmo Kruustük. «Aga ei saa välistada ka kellegi pahatahtlikku käitumist, on selliseidki asju ette tulnud.»

Kruustüki sõnul palusid nad poel toote riiulilt korjata ja neile ekspertiisi saata. Viinerite säilivusaeg pakendites on 16 päeva, millest poes on need kuni 10 päeva. Kuna toote säilivustähtaeg on alles 2.08 2012, siis tõenäoliselt polnud see väga kaua veel poelettidel olnudki.

AS OG Elektra, kellele Grossi toidukaupade poed kuuluvad, sisekontrolli esindaja Elen Bikejev ütles Postimehele, et hallitavale tootele pöörati nende tähelepanu eile õhtul ja toode kõrvaldati kohe müügilt. Edasi tegeleb uurimisega tootja. Esmasel vaatlusel oli sisekontrolli hinnangul pakendi keevitus- ehk kinnituskoht defektne, seega võis õhk just sealt pakendisse pääseda. Grossi toidukaubad vabandavad klientide ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles