Kindlustus soovitab äikse eel lepingud üle vaadata

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel on taas oodata äikest.
Nädalavahetusel on taas oodata äikest. Foto: Toomas Huik/Postimees

Kuna piksest tingitud voolukõikumiste tõttu saab tihti kannatada kodune elektroonika, soovitab If Kindlustus koduomanikel üle vaadata kindlustuslepingud ning selgitada välja, kas kindlustuspakett sisaldab koduse vara kaitset.


If Kindlustuse varakahjude osakonna juhi Argo Karo sõnul põhjustab pikne tihti kahju kodusele varale, teatas ettevõte. «Äikeselisel perioodil saame üsna palju voolukõikumisest põhjustatud kahjuteateid, kus inimesed on ilma jäänud oma arvutist või mõnest muust elektroonilisest masinast,» rääkis ta. Karo soovitab inimestel uurida kindlustusseltsilt, kas nende kodune vara on kaitse all või mitte.

Ta lisas, et hoolimata kindlustuse olemasolust on vajalik järgida teada tuntud reegleid äikese eel ja ajal ning kodust lahkudes kodumasinad vooluvõrgust lahti ühendada.

If Kindlustusele on tänavu piksest ning voolu kõikumistest põhjustatud kahjudest teada antud 54-l korral.

Ilmajamaam lubab äikeselist ilma kogu nädalavahetuseks ning uue nädala alguseks, arvestada tuleks ka tugevamate tuuleiilidega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles