Tagasi mobiilivaatesse
Värskendamiseks tõmba

Kaup

:

Millest on tehtud degusteeritud piimajoogid

Postimehe suviste piimajookide degusteerimisel osales neli kodumaist toodet, millest kaks olid tehtud hapupiimast, üks sojast ja üks toorjuustu tootmise kõrvalproduktist.

Airan koosneb veest, täispiimapulbrist, keedusoolast ja piimhappebakterist Lactobacillus bulgaricus. Lactobacillus Bulgaricus muutub eriti aktiivseks pärast hapendamist ja kääritamist ning tekib loomulik gaas. Tootja sõnul on tegu nišitootega, mis on mõeldud aktiivse eluviisiga, tervislikest eluviisidest hoolivale, keskmisel elujärjel üle 30-aastasele inimesele.

Rjaženka on hapupiim, millele annab karamellise maitse ja  värvi võrreldes tavalise hapupiimaga kõrgemal temperatuuril pikemat aega kuumutamine.

Vadakujook Basic on tootja Maag piimatööstuse turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul tehtud toorjuustu tegemisel tekkinud kõrvalproduktist. Tegemist on tema sõnul nišitootega, millel oma kindel ostjaskond on siiski olemas.
Toode koosneb veest, pastöriseeritud vadakust, suhkrust, kontsentreeritud punase apelsini mahlast, pektiinist, porgandikontsentraadist, sidrunhappest, naatriumtsitraadist, kaltsiumtsitraadist; lõhna- ja maitseainetest.

Sojajook on tehtud sojast, veest, vaarikamoosist, lisatud on pektiini, sidrunhapet ja juuretist.
 

Kirjuta toimetajalePrindi
LinkMail
Märksõnad:airanhapupiimrjazenkasojajookvadak
Samal teemal
Sponsoreeritud artiklid
LOE TERVISEPORTAALIST!
ANDMEID TULEB HOIDA
Kes streigib, kes teeb lennureisimist lihtsamaks
LOE TERVISEPORTAALIST!
kõik sõduritoidust
UUS 20-EURONE RAHATÄHT
Viimased uudised
Üleskutse
Lugeja küsibKõik
TervisKõik
Tasub teada
48h populaarsemad teemad
Top kommentaarid
Top lood
UudisedKõik
Katsed ja testidKõik
Lugemissoovitus
Aed ja koduKõik
Gallup

Küsitluses on osalenud  inimest
Majandus24Kõik
Valuutakursid
USD
0,895 EUR
GBP
1,374 EUR
SEK
0,108 EUR
RUB
0,014 EUR
=
Kursid seisuga: 03.03.2015
POSTIMEES.eeKõik
NaineKõik
JuhtimineKõik
TallinnCityKõik