Tagasi mobiilivaatesse

Kaup

:

Millest on tehtud degusteeritud piimajoogid

Postimehe suviste piimajookide degusteerimisel osales neli kodumaist toodet, millest kaks olid tehtud hapupiimast, üks sojast ja üks toorjuustu tootmise kõrvalproduktist.

Airan koosneb veest, täispiimapulbrist, keedusoolast ja piimhappebakterist Lactobacillus bulgaricus. Lactobacillus Bulgaricus muutub eriti aktiivseks pärast hapendamist ja kääritamist ning tekib loomulik gaas. Tootja sõnul on tegu nišitootega, mis on mõeldud aktiivse eluviisiga, tervislikest eluviisidest hoolivale, keskmisel elujärjel üle 30-aastasele inimesele.

Rjaženka on hapupiim, millele annab karamellise maitse ja  värvi võrreldes tavalise hapupiimaga kõrgemal temperatuuril pikemat aega kuumutamine.

Vadakujook Basic on tootja Maag piimatööstuse turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul tehtud toorjuustu tegemisel tekkinud kõrvalproduktist. Tegemist on tema sõnul nišitootega, millel oma kindel ostjaskond on siiski olemas.
Toode koosneb veest, pastöriseeritud vadakust, suhkrust, kontsentreeritud punase apelsini mahlast, pektiinist, porgandikontsentraadist, sidrunhappest, naatriumtsitraadist, kaltsiumtsitraadist; lõhna- ja maitseainetest.

Sojajook on tehtud sojast, veest, vaarikamoosist, lisatud on pektiini, sidrunhapet ja juuretist.
 

Kirjuta toimetajalePrindi
LinkMail
Märksõnadairanhapupiimrjazenkasojajookvadak
Samal teemal
TERVIS:POSTIMEES:EE
Sponsoreeritud artiklid
Saada meile vihje!
Nägid midagi huvitavat? Saada meile kiri, video või pilt siit!
TRAAGILINE ÕNNETUS
LOE TERVISEPORTAALIST!
NÄPPAMINE ON VÄGAGI LEVINUD
HÄDAD E-RIIGIGA
Viimased uudised
Üleskutse
Lugeja küsibKõik
TervisKõik
Tasub teada
48h populaarsemad teemad
Top kommentaarid
Top lood
UudisedKõik
Katsed ja testidKõik
Lugemissoovitus
Aed ja koduKõik
Gallup

Küsitluses on osalenud  inimest
MajandusKõik
Valuutakursid
USD
0,93 EUR
GBP
1,373 EUR
SEK
0,108 EUR
RUB
0,016 EUR
=
Kursid seisuga: 01.04.2015
POSTIMEES.eeKõik
NaineKõik
JuhtimineKõik
TallinnKõik