Tagasi mobiilivaatesse
Värskendamiseks tõmba

Kaup

:

Millest on tehtud degusteeritud piimajoogid

Postimehe suviste piimajookide degusteerimisel osales neli kodumaist toodet, millest kaks olid tehtud hapupiimast, üks sojast ja üks toorjuustu tootmise kõrvalproduktist.

Airan koosneb veest, täispiimapulbrist, keedusoolast ja piimhappebakterist Lactobacillus bulgaricus. Lactobacillus Bulgaricus muutub eriti aktiivseks pärast hapendamist ja kääritamist ning tekib loomulik gaas. Tootja sõnul on tegu nišitootega, mis on mõeldud aktiivse eluviisiga, tervislikest eluviisidest hoolivale, keskmisel elujärjel üle 30-aastasele inimesele.

Rjaženka on hapupiim, millele annab karamellise maitse ja  värvi võrreldes tavalise hapupiimaga kõrgemal temperatuuril pikemat aega kuumutamine.

Vadakujook Basic on tootja Maag piimatööstuse turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul tehtud toorjuustu tegemisel tekkinud kõrvalproduktist. Tegemist on tema sõnul nišitootega, millel oma kindel ostjaskond on siiski olemas.
Toode koosneb veest, pastöriseeritud vadakust, suhkrust, kontsentreeritud punase apelsini mahlast, pektiinist, porgandikontsentraadist, sidrunhappest, naatriumtsitraadist, kaltsiumtsitraadist; lõhna- ja maitseainetest.

Sojajook on tehtud sojast, veest, vaarikamoosist, lisatud on pektiini, sidrunhapet ja juuretist.
 


Logi sisse:
Vaata kommenteerimise tingimusi | Näita e-maili avalikult:
    Viimased uudised
    Üleskutse
    Lugeja küsib
    Tasub teada
    48h populaarsemad teemad
    Top kommentaarid
    Top lood
    Tervis
    Katsed ja testid
    Lugemissoovitus
    Aed ja kodu
    Gallup

    Küsitluses on osalenud  inimest
    E24
    Valuutakursid
    USD
    0,722 EUR
    GBP
    1,213 EUR
    LTL
    0,29 EUR
    SEK
    0,11 EUR
    RUB
    0,02 EUR
    =
    Kursid seisuga: 17.04.2014
    POSTIMEES.ee
    Naine
    Juhtimine
    TallinnCity