Tagasi mobiilivaatesse
Värskendamiseks tõmba

Kaup

:

Millest on tehtud degusteeritud piimajoogid

Postimehe suviste piimajookide degusteerimisel osales neli kodumaist toodet, millest kaks olid tehtud hapupiimast, üks sojast ja üks toorjuustu tootmise kõrvalproduktist.

Airan koosneb veest, täispiimapulbrist, keedusoolast ja piimhappebakterist Lactobacillus bulgaricus. Lactobacillus Bulgaricus muutub eriti aktiivseks pärast hapendamist ja kääritamist ning tekib loomulik gaas. Tootja sõnul on tegu nišitootega, mis on mõeldud aktiivse eluviisiga, tervislikest eluviisidest hoolivale, keskmisel elujärjel üle 30-aastasele inimesele.

Rjaženka on hapupiim, millele annab karamellise maitse ja  värvi võrreldes tavalise hapupiimaga kõrgemal temperatuuril pikemat aega kuumutamine.

Vadakujook Basic on tootja Maag piimatööstuse turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul tehtud toorjuustu tegemisel tekkinud kõrvalproduktist. Tegemist on tema sõnul nišitootega, millel oma kindel ostjaskond on siiski olemas.
Toode koosneb veest, pastöriseeritud vadakust, suhkrust, kontsentreeritud punase apelsini mahlast, pektiinist, porgandikontsentraadist, sidrunhappest, naatriumtsitraadist, kaltsiumtsitraadist; lõhna- ja maitseainetest.

Sojajook on tehtud sojast, veest, vaarikamoosist, lisatud on pektiini, sidrunhapet ja juuretist.
 


Logi sisse:
Vaata kommenteerimise tingimusi | Näita e-maili avalikult:
Viimased uudised
Üleskutse
Lugeja küsib
Tasub teada
48h populaarsemad teemad
Top kommentaarid
Top lood
Tervis
Katsed ja testid
Lugemissoovitus
Aed ja kodu
Majandus24
Valuutakursid
USD
0,744 EUR
GBP
1,264 EUR
LTL
0,29 EUR
SEK
0,109 EUR
RUB
0,021 EUR
=
Kursid seisuga: 25.07.2014
POSTIMEES.ee
Naine
Juhtimine
TallinnCity