Üleskutse: ootame lugejatelt hoidiste tegemise nippe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peipsi hapukurk.
Peipsi hapukurk. Foto: Risto Kukk

Igal perel on kindlasti palju oma retsepte ja nippe, kuidas aiasaadusi ja metsaande talveks tallele panna. Ootame kuni 21. augustini oma lugejate häid soovitusi ja näpunäiteid hoidiste tegemisel ja säilitamisel.

Palume soovitused saata aadressil toimetus@tarbija24.ee või need kirja panna selle loo kommentaaridesse. Osalejate, kes jagavad meiega oma kontaktandmeid, vahel loosime välja Postimehe meeneid.


Mõned nipid

Toormoosi saab sügavkülmas hoida ka minigrippkottides. Nii on mugav üles sulatada just ühe söögikorra jagu moosi.

Väikeseid potiroosi õisi võib panna jääkuubikute vormi, kui need koos veega ära külmutada, siis saab jääkuubikud, mis kaunistavad igat jooki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles