Üha enam tarbijaid sõlmib kindlustuslepingu nõustajata internetis

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internet.
Internet. Foto: SCANPIX

Kui pangatoiminguid teevad inimesed juba suures osas internetis, on suuremate kindlustusandjate sõnul samas suunas teel ka kindlustusvaldkond.

Eestis pakub internetis kindlustamise võimalust kuus kindlustusseltsi. Näiteks If Kindlustuse e-büroos on kindlustuse müük kasvanud kümne aastaga 37 korda.

Ettevõtte elektroonilise müügi osakonna juhi Aare Uusjärve sõnul on oluline, et klient teeks enne lepingu sõlmimist internetis endale selgeks kindlustusvajadused. «Internetis kindlustust ostes ei suhelda nõustajaga, kes meie vajadused kaardistab. See tähendab aga seda, et kindlustusseltsid peavad kindlustuslahendused väga selgelt ning lihtsalt e-büroos lahti seletama,» seletas Uusjärv.

Internetis kindlustamine on samas oluliselt soodsam tavahinnast, näiteks Ifi e-büroos on kõik kindlustuslahendused 15 protsenti soodsamad kui büroos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles