Sirje Niitra: «Võtke võitnud!»

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Niitra
Sirje Niitra Foto: Peeter Langovits

Esimese hooga mõtlesin sellist meili oma kirjakastis nähes, et toimetuse fotograaf saadab olümpiasangarite austamiselt pilte. Aga ei, see oli hoopis järjekordne teade loosimisest, mille olen võitnud ilma selles osalemata.


«See email on teatada, et teie e-posti aadress lisatud Ticket Number: 59-47-64-30-62 on võitnud auhinna summa 850,000.00 (kaheksasada viiskümmend tuhat eurot) E-võistlused programm toimus 11. augusti 2012. Palun võtke nõude ohvitser läbi allpool esitatud kontaktandmed. STAATS loterij nõue osakonna ametnik mrs Tessa Stefan,» seisis kirjas, millest oli masintõlke tõttu raske aru saada.

Edasi tuli nõue edastada andmeid iseenda kohta: täisnimi, telefon, kodakondsus. Järgnes numbrite jada võitnud piletite ja auhinna kohta ning õnnesoov samalt Tessalt. Mis edasi tuleb, ei hakanud proovima.

Südamest loodan, et keegi sellisele pöördumisele ei vasta. Ehk siis need ükskord ka lakkavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles