Lugeja küsib: kas toidupoe käruga ei või teistesse poodidesse minna?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidukäru.
Toidukäru. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Lugeja Kätlin sattus Tallinnas, Magistrali kaubanduskeskuse Koduekstras müüjate pahameele alla, kui läks Rimi käruga nende poodi.

Sellest tulenevalt küsis Kätlin Tarbija24 kaebusteraamatus, kas ta peab suurtes kaubanduskeskustes tõesti oma väikest last süles mööda poode tassima ning ei tohi toidupoe autokäruga mööda keskust ja teisi poode ringi sõita?

Vastus: Nii Rimi kui ka Selveri esindajad ütlesid, et neil pole selle vastu midagi, kui nende kärudega keskuses ringi sõidetakse. Peaasi, et inimene jääks käruga keskuse või parkla piiresse. Näiteks Tallinna Järve keskuse AG riidepoes on aga uksel silt, et Selveri käruga sinna siseneda ei tohi. Poe juhataja sõnul tuleneb see sellest, et Selveri korvide küljes olevad turvaelemendid panevad nende turvaväravad piiksuma ja see külvab palju segadust. Samuti on kärud suured ja tekitavad kitsastes poodides ummikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles