Tallink lühendas jooksusõpradele jagatavate kinkekaartide kasutamisaega

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki kinkekaart, mida jagati sügisjooksul osalejatele.
Tallinki kinkekaart, mida jagati sügisjooksul osalejatele. Foto: Andres Haabu / Postimees

Kui mullu septembris toimunud Tallinna sügisjooksul osalejad said Tallinki kinkekaarti kasutada pea terve aasta, siis tänavu antavad kinkekaardid kehtivad vaid maikuuni. Ka tuleb merereis loetud kuude jooksul broneerida.

«Selleaastased sügisjooksu kinkekaardid kehtivad broneerimiseks reisidele, mis toimuvad kuni 31. mai 2013 ning broneerimisaeg kestab käesoleva aasta 22.detsembrini,» ütles Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne.

Kinkekaardi tingimusi muudeti Lääne sõnul seetõttu, et ärgitada kinkekaardi omanikke oma reisi varakult ette broneerima, et vältida sel aastal aset leidnud olukorda. «Tallinki kingitus jooksusõpradele on sel aastal just selline ning me ei näe vajadust seda täiendavalt põhjendada. Soovime kõigile mõnusat spordielamust,» sõnas laevafirma esindaja.

Täpsemad kinkekaardi kasutamise tingimused on Lääne sõnul väljas Tallinna sügisjooksu kodulehel.

Eelmisel nädalal kijrutas Tarbija24, kuidas mitmetel jooksusõpradel jäi kasutamata eelmise aasta septembris toimunud Tallinna sügisjooksul saadud Tallinki kinkekaart, sest juulis-augustis jooksusõprade jaoks vabu kohti enam ei jagunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles