Pindi kinnisvara varjab supermajahoidja nime

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pindi kinnisvara juht Peep Sooman
Pindi kinnisvara juht Peep Sooman Foto: Liis Treimann

Pindi kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman keeldub avaldamast tippsportlasest majahoidja nime, kelle palganumbri ta tänases Õhtulehes avaldas.

Pindi kinnisvara personalijuht Carolin Tammekivi teatas kolmapäevases Terevisioonis, et nende ettevõte ei suuda endale töötuid meelitada isegi 1000 euro suuruse palga eest. Uudis pälvis Tarbija24 portaalis suurt lugejate tähelepanu.

Tänases Õhtulehes täpsustas firma juhatuse liige Peep Sooman, et neil töötab majahoidjana endine tippsportlane, kes teeb 14-tunniseid tööpäevi. «Üliheas füüsilises vormis endine sportlane alustab hommikul kell neli ja lõpetab pärastlõunal ning teeb kogu selle aja ka tööd. Kui vaatame tema ja suuruselt teise majahoidja palga vahet, siis ei saa kuidagi väita, et majahoidjad teenivadki 1000 eurot kuus,» selgitas Sooman Õhtulehele.

Tarbija24 küsimise peale majahoidjat avalikkusele tutvustada ja eeskujuks tuua Sooman aga keeldus, et mitte tekitada mehele avalikkuse tähelepanust tingitud probleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles