STV pakettide nimekiri täieneb Viasat Kuld Plussiga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud pered veedavad kõik oma õhtud teleri ees.
Paljud pered veedavad kõik oma õhtud teleri ees. Foto: SCANPIX

Alates 24. septembrist saavad STV kliendid valida Viasat Kuld Pluss paketi, mis lisaks Viasat Kuld paketile sisaldab ka STV Digi Kodu paketti kuuluvaid kanaleid.

Viasat Kuld kanalipaketti kuuluvad muuhulgas nimekad filmikanalid TV1000 Premium ja TV1000 Russkoe Kino, spordikanal Viasat Sport Baltic, loodusesõprade lemmikud National Geographic ja Animal Planet, uudistekanalid CNN ja BBC World, lastekanalid Disney Channel, Cartoon Network, meelelahutuskanalid E!, Playboy, Diva Universal jpm, teatas STV.

Viasat Kuld pluss paketiga saavad kliendid kaasa nii digiboksi kui muu vajaliku tehnika koduse meelelahutuse mugavaks nautimiseks. Kogu pakett läheb kliendile maksma veidi alla 20 euro.

«HD-funktsiooniga digiboksi olemasolul pakume kliendile võimalust vaadata ka 4 Viasati HD kanalit,» täpsustas Viasati turundusjuht Mari Villem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles