Tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjoni asub juhtima Marika Väli

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Väli
Marika Väli Foto: Ove Maidla

Sotsiaalminister Hanno Pevkur nimetas tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjoni esimeheks dr Marika Väli. Dr Väli on kohtuarstiteaduse ekspert patoloogia erialal, Tartu Ülikooli arstiteaduse professor ja Eesti Kohtuekspertiisi asedirektor.

Sama käskkirja alusel nimetas sotsiaalminister komisjoni koosseisu haigekassapoolseks esindajaks Harju osakonna usaldusarsti dr Arvo Mesikepi.

Tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjon on Sotsiaalministeeriumi juures olev nõuandev komisjon. Selle eesmärk on patsiendile osutatud tervishoiuteenuse kvaliteedile hinnangu andmine ning hinnangust tulenevalt Terviseametile, Eesti Haigekassale ja tervishoiuteenuse osutajatele ettepanekute tegemine. Komisjoni kuuluvad nii arstlike erialade eksperdid kui Sotsiaalministeeriumi, Terviseameti ja Haigekassa esindajad. Möödunud aastal lahendas ekspertkomisjon 128 arstiabi osutamise kvaliteedi kohta esitatud ekspertiisitaotlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles