Kas see on maailma kõige tervislikum hotellituba?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna majutusasutused ei suuda aastavahetusel kõiki soovijaid teenindada.
Tallinna majutusasutused ei suuda aastavahetusel kõiki soovijaid teenindada. Foto: SCANPIX.

Las Vegases avatakse hotellitoad, mis on täielikult bakterivabad ja aitavad sul paremini magada.

Ameerika heaolufirma Delos ja MGM Grand Hotell sõlmisid koostööleppe, et ümber ehitada 41 hotelli 5044-st toast, et nendest saaks «Jää terveks» toad. Need on varustatud viimase tehnoloogiaga, valgustusega, mugavuste ja vidinatega, et sealne külaline magaks paremini, sööks tervislikumalt ja lõõgastuks, vahendas news.com.au.

Tube koristatakse allergikutele mõeldud toodetega, spetsiaalsed ventilatsioonisüsteemid reguleerivad õhu niiskust ja puhastavad seda ning tuba on ka eraldi helikindlaks tehtud.

Jooksev vesi on filtreeritud ning dušil on C-vitamiiniga sõel, mis peaks vähendama vee kloorisisaldust – samas ei teata, kuidas see pärast paaripäevast kasutamist inimese nahale mõjub.

Mööblil ja ukselinkidel on antimikroobiline kate ning valgustus on pigem punase, mitte tavapärase sinise spektriga, sest on teada, et sinine valgus võib vähendada melatoniini tootmist, mis on vajalik uinumiseks ja lõõgastumiseks.

Samuti on nende tubade külastajatel ligipääs rakendustele, mis selgitavad, kuidas süüa ja kokata tervislikumalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles