Puupüsti täis rong jättis reisijad pika ninaga

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudtee ülesõidukoht.
Raudtee ülesõidukoht. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna õhtul Viljandi-Tallinna rongiga Lellest pealinna poole sõita soovinud reisijad jäid pika ninaga, sest puupüsti täis rongi enam inimesi juurde ei mahtunud. Seetõttu pidid nad järgmist rongi ootama.

Elron teatas oma kodulehel, et seoses Viljandi-Tallinna liinil sõitva rongi 44 ületäituvusega täna õhtul ei olnud kõikidel reisijatel võimalik Pärnu-Lelle rongilt ümber istuda.

Seega pidid reisijad ootama järgmist rongi, mis väljus Lellest kell 19.50.

Elroni müügijuht Norbert Kaareste selgitas Postimehele, et tegelikult oli liinile plaanitud pikem rong. «Olime seni planeerinud korda, kus antud väljumist teenindanuks 4-vaguniline diiselrong, ent kahjuks oleme pidanud 16. aprillil toimunud Raasiku õnnetusjuhtumi tagajärjel asuma taas kasutama 3-vagunilist rongi seal, kus plaanitud oli 4-vaguniline,» rääkis ta.

Kaareste lisas, et järgmisel kuul saabuvad viimased kaks diiselrongi, mille abil asub Elron taas populaarsetel väljumistel sõitvaid ronge pikendama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles