Pärnusse reisijad saavad Lelles ümberistumiseks lisaaega

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rong sõidab Pärnust Tallinna aeglasemalt kui buss, sest Pärnu ja Lelle vaheline lõik on korda tegemata.
Rong sõidab Pärnust Tallinna aeglasemalt kui buss, sest Pärnu ja Lelle vaheline lõik on korda tegemata. Foto: Ants Liigus

Elron muudab 1. augustist reisijate huvides Lelle-Pärnu reisi 303 sõidugraafikut, senine ümberistumisaeg Lelles kasvab kaheksa minutini.

«Arvestades reisijate soove ja vajadusi muudame 1. augustist veidi Lelle-Pärnu reisi 303 sõidugraafikut,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. «Muudatusega lükkuvad ülehomsest Lelle-Pärnu õhtuse reisi liiklusgraafikus kõik väljumised kuue minuti võrra edasi – Lellest väljutakse senise 18.32 asemel kell 18-38 ja Pärnusse saabutakse senise 19.33 asemel kell 19.39.»

Sõiduplaani muutmise peamiseks põhjuseks oli Mai Vahtriku sõnul asjaolu, et senine Tallinn-Viljandi rongilt Lelle-Pärnu rongile ümberistumise aeg ei olnud oluliselt kasvanud reisijate mahu tingimustes enam piisav. «Viimasel ajal on vedurijuht üsna sageli pidanud ootama, et kõik soovijad jõuaksid ümber istuda,» lisas Vahtrik. «Suveperioodil on antud liinile reisijaid aga veelgi lisandunud, seetõttu pidasime liiklusplaani muutmist vajalikuks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles