Fotod: sellised näevad välja Eesti odavaimad korterid

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See Kiviõlis asuv korter maksab 99 eurot.
See Kiviõlis asuv korter maksab 99 eurot. Foto: KV.EE

Eesti väiksemates asulates on kinnisvaraturg üpris nigelas olukorras - kortereid müüakse või suisa antakse ära tekkinud kommunaalvõlgade eest.

Kinnisvaraportaali kv.ee andmeil on üks selline - äraandmiseks mõeldud korter - Valgamaal, Helme vallas. Müügikuulutuses on märgitud, et korter on kolmetoaline ning pinda on kokku 63 ruutmeetrit.

Teisena hakkab silma korter, mida müüakse Kiviõlis ning mille hinnaks on 99 eurot. Kapitaalremonti vajav korter asub stalinistlikus kahekordses kortermajas.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Roosna-Alliku valla omanduses olev 24-korteriline elamu aadressiga Viisu küla, Pargi tee 2 on tühjana seisnud viimased 10 aastat. Vald müüs varem kortereid ühe euro eest, nüüd on elektroonilisel enampakkumisel nende hinnaks 300 eurot.

Roosna-Alliku kortermaja.
Roosna-Alliku kortermaja. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Valgamaal veidi suurema raha eest kaubaks minev korter maksab 450 eurot, on kolmetoaline ja pinda 47,8 ruutmeetrit. Ka sellel korteril on võlgnevus kommunaalkulude eest. Korterist on välja lülitatud küte ning puuduvad pesemisvõimalused.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE
Foto: KV.EE
Foto: KV.EE
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles