Elioni kasutajate meilid muutusid nähtamatuks

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni klientidel tuleb kannatust varuda.
Elioni klientidel tuleb kannatust varuda. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Paljud Elioni  kliendid ei saa oma meile lugeda, sest tekkinud tehnilist probleemi alles lahendatakse.

«Miks on taaskord, juba teist päeva maas Elioni meilikeskond? Isegi kui õnnestub sisse logida, on postkastis tühjus,» kurdab Elioni klient.

Elioni pressiesindaja Raigo Neudorfi sõnul  ilmnesid eile tehnilised probleemid Suhtlus.ee ja hot.ee e-posti teenuse kasutamisel, mille tõttu ei kuvata osadele klientidele nende postkastis olevaid e-kirju või kuvatakse kirja asemel küsimärke (?).

«Kõik kirjad on serverites siiski olemas ja ka kõik uued kirjad võetakse vastu, kuid tehniliste probleemide tõttu pole neid võimalik hetkel lugeda,» selgitas ta. Eesti Telekomi spetsialistid tegelevad probleemide tuvastamise ja kõrvaldamisega ning selleks on kaasatud ka Suhtlus.ee arenduspartner, et edaspidi analoogsete olukordade kordumist vältida. Hetkel keskendub ettevõte sellele, et teenus taas võimalikult kiiresti töökorda saada. «Praegustel andmetel normaliseerub olukord 48 tunni jooksul,». Eesti Telekom palub vabandust tekkinud ebamugavuste pärast!» ütles Neudorf.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles