Kindlustusmaaklerid pääsesid buss-kontorist

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IIZI kindlustuse moodulkontor Sauel.
IIZI kindlustuse moodulkontor Sauel. Foto: Hanneli Rudi

Mullu talvel pidid Iizi kindlustusmaaklerid töötama autoregistrikeskuse (ARK) parklas asuvates buss-kontorites, mis tänaseks on asendatud moodulkontoritega.

«Septembrist juulini tegin tööd Ford Transitis, mis oli kontoriks kohandatud. Mugav ei olnud, internetiga oli probleeme, aga kõik toimis,» rääkis firmas  Iizi Kindlustusmaakler töötav Anne-Lii Saar, kes nüüd teeb tööd Saue autoregistrikeskuse kõrval asuvas moodulkontoris. Ta kinnitas, et kliente buss-kontor ei häirinud.

 «Probleem tuli sellest, et inimesed kaebasid.  Kui talvel tuli ARKi parklas olevas bussis kindlustust teha, siis inimestel oli külm,» rääkis maanteeameti põhja regiooni direktori asetäitja Aavo Sau. Ta arvas, et ilmselt võis olla kaebajate seas ka Krediidipank, kes uue riigihanke võitis ja kellele seni seda teenust osutanud Iizi kindlustus pidi oma koha loovutama.

Sauel tegutseb ARK rendipinnal. «Me ei saa ju maad allrendile anda,» selgitas Sau, miks nende parklas tegutsev buss-kontor sinna ei sobinud. Ametniku teada kuuluvad nii ARKi käsutuses olev maatükk kui ka selle kõrval olev krunt, kus nüüd asub Iizi kindlustuse moodulkontor, samale omanikule. Sau sõnul on sarnane olukord ka ARKi Tallinna büroos, kus lisaks nende pinnal asuvale Krediidipangale tegutseb samas hoones ka üks teine kindlustus, mis üürib ruume hoone valdajalt.

 «Meil oli seal kontoriks kohandatud buss, nagu on panga- või postibuss,» rääkis Iizi Kindlustusmaakleri juhatuse liige Tõnis Vilu. Kuna ettevõte ei saanud oma tööd ARKi hoones jätkata, aga kliendid Vilu sõnul nende teenuseid soovisid, siis otsustati sellise lahenduse kasuks. «Minu meelest on mõistlik teenindada kliente seal, kus ollakse neile võimalikult lähedal,» rääkis Vilu.

 Pärast  Saue moodulkontori edukat käivitamist jõudis kindlustus Vilu sõnul järeldusele, et tegemist on isegi ettevõtte  jaoks üllatavalt kliendisõbraliku lahendusega kindlustusteenuse pakkumiseks. «Juba on paigaldatud moodulkontor ka Tartusse ning ilmselt lähiajal paigaldatakse veel mõnda Eestimaa nurka,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles